RallyDRIVE

Om als rallypiloot te kunnen deelnemen aan regionale rally’s heb je een VAS-A4-vergunning nodig voor een wagen van minder dan 1600cc. Voor een wagen van meer dan 1600cc is een VAS-A3-vergunning vereist.

VAS-A4-VERGUNNING : de voorwaarde om deze vergunning te kunnen aanvragen is een VAS-cursus te volgen van een halve dag op het Mandescircuit te Ingelmunster.

VAS-A3-VERGUNNING : om deze licentie te kunnen krijgen moet je al enige ervaring hebben met een A4-vergunning of een cursus volgen van een volledige dag. Deze training kan doorgaan op het Mandescircuit te Ingelmunster of op het terrein in Luik. Via een Privé Training is het ook mogelijk om VAS-A3 vergunning te bekomen. Privé Training is een halve dag ipv een volledige dag.

Tarieven:

295€ per persoon VAS-A4-VERGUNNING (halve dag)

395€ per persoon VAS-A3-VERGUNNING (volledige dag)

1195€ privé training (halve dag)

Prijzen inclusief 21% BTW.

Training:

Dinsdag 21 mei 2024

Mandescircuit

 

 

“Controle is alles in de rallysport!”

Jeffrey VAN HOOYDONK
Op een halve dag bent u al in het bezit van een racelicentie! 

Behaal je racelicentie via DreamDrive

Met een licentie kan u op alle internationale trackdays deelnemen (elke donderdag in de winter op circuit Zolder). Na een namiddag op Zolder of Mettet ben u al in het bezit van een licentie. Belangrijk om weten, verschillende verzekeringsmaatschappijen verzekeren enkel u wagen als u in het bezit bent van een licentie. DreamDrive regelt alle afspraken en de volledige papierwinkel zodat u enkel aan het circuit rijden hoeft te denken.